OKU-YORUM PROJESİ DEVAM EDİYOR

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün; öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebî ve mesleki gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği OKU-YORUM Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi’ne 9/AP sınıfından onar kişilik iki grupla katıldık. Proje kapsamında seçilen kitaplar mart, nisan, mayıs ve haziran aylarında okunacak; daha sonra özet çıkarılıp sunum yapılacaktır.

Proje, Din Öğretimi Kalite Takip Sistemi (KTS) üzerinden yürütülmektedir.

Projenin öğrencilerimizde okuma kültürünü olumlu yönde geliştirmesini temenni ediyoruz.

15.03.2024 215

15-03-202415-03-202415-03-202415-03-202415-03-2024