Velilerimize Evin Okula Yakınlaşması Projesi seminerleri Verildi

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri Projesi'nin afiş ve sosyal medya yoluyla tüm velilerimize tanıtımı yapılmıştır

İhtiyaç analizi yoluyla velilerimizin almak istediği semineri kendileri seçmeleri sağlanmış, okul proje ekibimizle ihtiyaç analizi sonuçları göz önüne alınarak seminer konuları belirlenmiştir. Bu doğrultuda okul proje ekibi tarafından seminer programı oluşturulmuş ve tüm velilerimize seminer davetiyesi gönderilerek seminere yoğun katılım sağlanmıştır.

Bu çerçevede okul Psikolojik Danışmanı Hasan ÇAM tarafından "Ergenlik Dönemi ve Özellikleri/ Ergenlikte Davranış Bozuklukları ve Çözüm Yolları" "İletişim sorunları, Anlaşmazlık ve Arabuluculuk" konulularında 27 Kasım 2018 günü okulumuz konferans salonunda seminer verildi.

Seminer sonunda katılan velilerimize katılım belgesi verildi. Seminer programımız genel olarak veliler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Velilerimiz seminerde emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Okul Müdürümüz Sayın Yunus AYDIN da velilerimizi katılımlarından dolayı teşekkür etti, Programın hazırlanması ve yürütülmesi ile ilgili özverili çalışmalarından dolayı idareci ve öğretmenlere hassaten Hasan ÇAM'a teşekkür etti.

05.12.2018 260

23-05-201923-05-201923-05-201923-05-201923-05-201923-05-201923-05-2019