Ramazanda İlçemizin Camii Ve Mescidlerindeydik

24.05.2023 110

Ramazan ayı boyunca İlçemizin çeşitli camii ve mescidlerinde Öğrencilerimiz mukabele, teravih namazı ve program icraası ile halkımızla buluştu. İlçemizin camiilere uzak mahallelerinde de teravih namazı kıldıran öğrencilerimiz hemkendilerini mesleğe hazırladı, hem de ilçemizin ibadet hayatına girerek halkımıza hizmet etti. Şemseddin mahallesi fen lisesi bölgesinde Abdulmalik Bulut, Deniz sitesi bölgesinde Kerem Aydın, Samugüney köyünde İlyas Kısacık teravih namazı kıldırdı. Eski Camii, Orta Camii, Kubbeli Camii, Mevlana Camii, Ballıca Camii, Karaoğlanoğlu Camii ve Çolakoğlu Camiilerinde de mukabele okuyan hafız öğrencilerimizin halkımızın gönlünde yer aldı. Öğrencilerimizin görev aldığı camiilerde meslek dersleri öğretmenlerimizde vaaz ile kürsülerde yer aldı. Çalışmalarımız çok yönlü devam etmektedir.

24-05-202324-05-202324-05-2023