OKULUMUZA MÜDÜR OLARAK GÖREVLENDİRİLEN ORHAN ERDEMİR'İ İLÇEMİZ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ, ŞUBE MÜDÜRÜ VE İL HUKUK MÜDÜRÜ ZİYARET ETTİ.

08.10.2019 347

Piraziz Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Yunus Aydın'ın yerine görevlendirilen okulumuz müdürü Orhan Erdemir'i dönem arkadaşları ve aynı zamanda İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel BULUT, İl Hukuk Müdürü Necati APAYDIN ve Şube Müdürü İsmail SARIGÜL ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Orhan Erdemir,"azim ve kararlılıkla okulumuzu bir adım daha öne taşıyacağız" dedi. Misafirlerimiz yeni yönetime başarılar diledi.