ÖĞRENCİLERİMİZE KIŞ ÖNCESİ DESTEK ÇALIŞMASI YAPTIK.

12.11.2019 207

Okulumuzdaki öğrencilerimizi kışa hazırlamak için tüm okulda, sınıf öğretmenlerimiz veokul aile birliği ile ortaklaşa bir çalışma yürütüp bot ve mont ihtiyacı olan tüm öğrencilerimizi belirledik.Okulumuzda eğitim görüp şu an İstanbulda işadamı olan, uluslarası fuar organizatörü, 1987 İhl. mezunu bir hayırsever hemşehrimiz kariyer günleri sebebiyle okulumuzu ziyaret ederek,okuldaki öğrencilerin kışlık giysi ihtiyacına destek oabileceğini söyledi. Bunun üzerine okulumuzda kapsamlı bir çalışma başlatarak, kış öncesi botu ve montu olmayan hiç bir öğrenci kalmasın dedik ve İstanbuldaki işadamı ,ihl dostu hayırseverin gönderdiği 103 adet Kışlık bot, 96 adet kışlık mont ve sonrasında yine tesbit ettiğimiz öğrencilerimize ;esnafımızın karşıladığı  12 adet bot ve ayakkabıyı giydirdik. Bu çalışmamızda bize en büyük desteği veren iş adamımıza ve esnafımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz.

12-11-201912-11-2019