Öğrencilerimizden "Batıda İslam Algısı ve Medyanın Rolü" Konulu Panel Gerçekleştirildi

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından planlanan Anadolu İmam Hatip Liseleri ´Genç Fikirler´ öğrenci oturumlarını okulumuzda başlattık.

Amacımız:Öğrencilerimizin sosyal,kültürel,meslekiahlaki,bilimsel ve edebi yönden gelişmeleri;çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanarak geleceğe hazırlanmaları;öz güven ve sorumluluk sahibi,okuma kültürü edinmiş,eleştirel düşünebilen,entellektüeldonanıma sahip,verimli ve üretken bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

İlk oturumumuzun konusu ´Batı´da islam algısı ve medyanın rolü´ oldu.Sunumu 10-C sınıfı Öğrencilerimiz yaptı.

Panelin Konusu; "Batıda İslam algısı ve medyanın rolü"

Panelistler: Yasin KAZAN, Tarık Buğra AKGÜL, Bilal AYDIN ve Tarık ARTUL

Okulumuz Salonunda gerçekleştirilen bu anlamlı paneli hazırlayan öğrencilerimizi ve Kütüphanicilik kulübü rehber öğretmenimiz Mustafa KILIÇ´ı tebrik ederiz. Teşekkürler gençler.

20.12.2017 355

20-12-201720-12-201720-12-201720-12-2017