Mesleki Açık Öğretim Lisesi Kayıt Yenileme 9 Ocak- 6 Şubat 2019 Tarihleri Arasında Yapılacaktır

MAÖL Kayıt Yenileme:

* Başlama: 9 Ocak Çarşamba itibariyle kayıt yenileme işlemleri başlayacaktır.

* Bitiş: 6 Şubat Çarşamba günü, kayıt yenileme işleri son bulacaktır.

* Ders Seçme: Kayıt yenileyen öğrenciler 11 Ocak Cuma tarihinden itibaren ders seçebileceklerdir.

Sınav Ücreti MEB´e (TC) : 30 TL  (Kayıt yenilemek isteyen öğrencilerimiz; sınav katılım ücreti olarak 30 TL’yi Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesinden T.C. Kimlik numaralarını bildirerek (T.C. Vatandaşı olmayan öğrenci adayları ise İl Göç İdaresi Müdürlüğünden alacakları geçici T.C. Kimlik numaraları ile) Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü hesabına yatıracaktır)

Öğrenci Yüz Yüze Eğitim İş ve İşlemleri Ücreti: 20 TL (okulumuzun Yapı kredi bankası Aile Birliği hesabına)

* Yeni Kayıt: Açık İmam Hatiplerde ara dönemde yeni kayıt işlemi yoktur.

* Nakil:

1) Örgünden, açık liseden vb. Açık İHL´ye nakil yoktur.

2) Öğrenci yüz yüze kurumundan farklı bir yüz yüze kurumuna nakil olabilir.

3) Açık İHL´den farklı kurumlara nakiller ise mevzuat çerçevesinde yapılabilir.

Not:

* Tüm iş ve işlemler, internet sitemizde (aoihl.meb.gov.tr) yayınlanacak olan detaylı 2018-2019 II. Dönem Kayıt Yenileme Klavuzu na göre yapılacaktır.

08.01.2019 254