Kazım ÇAMKERTEN Türkiye Geneli "Derste Çalışırım Yemekte Yaparım " Yarışmasında Yarıfinallerde

Okulumuz son sınıf Öğrencisi Kazım ÇAMKERTEN Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi  ve Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde Türkiye genelinde lise son sınıf öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen “Ders de Çalışırım, Yemek de Yaparım” isimli tarif yarışmasının finaline kaldı.

07.04.2019 277

Türkiye ve KKTC genelinde sadece meslek liseleri değil, tüm lise son sınıfı öğrencilerinin katılımına açık olan yarışmanın finalistleri, UKÜ’deki Tıp, Eczacılık ve Hukuk programları hariç herhangi bir ücretli programa yerleşmeleri durumunda eğitim indirimi almaya hak kazanacaklardır.

Öğrenciler, UKÜ tarafından düzenlenen yarışmada ana yemek ve tatlı/pasta/kurabiye olmak üzere iki kategoride yarıştı.

Tarif yarışmasına online başvuru yaparak katılan yarışmacıların arasından jürinin değerlendirmesi ile 40 tarif yarı finale kaldı ve sosyal medya üzerinden oylama yapıldı. Okulumuz son sınıf Öğrencisi Kazım ÇAMKERTEN pasta alanında Cake Red Velvet Çilek Rüyası ismini verdiği eseriyle en fazla beğeniyi alarak Kıbrıs finallerine çagırıldı.

16 Nisan 2019 günü Yapılacak olan Kıbrıs Finalinde öğrencimize başarılar dileriz

11-04-201911-04-2019