İYİLİK EKİBİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

03.10.2022 171

Millî Eğitim Bakanlığı ile Deniz Feneri Derneği arasında imzalanan protokolle Ülkemiz genelindeki devlet ve özel liseler arası düzenlenen iyilik yarışmasında okulumuz iyilik ekibi öncelikle ilk 5e kalarak final hakkını elde etti. İlk beş arasında yapılan puanlama ile Türkiye şampiyonu olan ekibimiz, iyilikte liderliğe çıktı. 4.sü 2019 yılında yapılan yarışmada Türkiye 3.sü olan okulumuz iyilik ekibi, 5. iyilik okuları yarışmasında 1.liği göğüsledi. Yaklaşık 6 aylık bir çalışma ile  yetimler başta olmak üzere ,350'den fazla çocuğu sevindiren kibimiz, okulumuzda oluşturduğu kümeste tavuk besleyip yumurta üreterek iyilik hareketine öncülük etti. Hayırseverlerin de katkısını alan ekibimiz,en büyük maddî desteği Okulumuz mezunlarından Özen Grup Genel Müdürü Yakup Özen'den aldı. Ekibimizi Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar da katkılarıyla destekledi. Büyük bir iyilik hareketine dönüşen çalışma öğrencilerimize "İyiliğin gönüllere işlemesini. uygulayarak iyi insan olmayı" öğretti.

03-10-202203-10-202203-10-2022