İyilik Ekibimiz Mutluluk Dağıtmaya Devam Ediyor

21.04.2022 510

İyilik ekibimiz çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.  Dünya yetimler gününde 66 yetime iftar veren "iyilik ekibimiz" ilçemiz Bayındır Köyü İlkokulu öğrencilerini 20 Nisan Çarşamba günü Ordu'ya götürerek doyasıya mutlu etti. Okulumuz mezunlarından,  Özen grup genel müdürü Yakup ÖZEN'in tüm öğrencilere ayakkabı alımı ile başlayan program, Ordu Novada alış veriş merkezinde millî eğitim bakanlığı tavsiyeli DORU adlı animasyon filmini izledikten sonra, 4 ile 11 yaş arasındaki 43 öğrenciye yemek ikramı ile devam etti. Daha sonra Yakup ÖZEN tarafından tüm öğrencilere beğendikleri  kıyafet alındı. Öğrencilerin mutluluğu görmeye değerdi.  Ardından teleferikle Boztepe'ye çıkardığımız öğrenciler ilk defa deneyimledikleri teleferik yolculuğunda sevinçten uçar gibiydi. Öğrencilerin yürüyen merdiven heyecanı ayrı bir güzellik oluşturdu. Iyilik projesi ekibimizin dağıttığı mutluluk, yaşanası bir güzellik oldu. Minik öğrencilerin mutluluğunu katlayan Yakup ÖZEN beye sonsuz teşekkürler ediyor, küçük hareketle başlayıp çığ gibi büyüyen iyilik hareketi yürütücüsü ekibimizi tebrik ediyoruz. Iyilik projesi ekibimiz çok yakında Aydındere Ortaokuluna çok nezih bir Akıl ve Zeka Oyunları Salonu kurmak için, Aydındere Ortaokulunu ziyaret edecek. Dünya'ya iyilik dağıtan, çocukların yüzünü güldüren ekibimize yeni mutluluklara kapı aralamada başarılar diliyoruz. Tebrikler Gençler.

21-04-202221-04-202221-04-202221-04-2022