Evin Okula Yakınlaşması Projesi Seminerleri Okul Müdürü  Yunus AYDIN Tarafından Verildi

Evin Okula Yakınlaşması Projesi Seminerleri Okul Müdürü Yunus AYDIN Tarafından Verildi

Evin Okula Yakınlaşması Ve Değişen Anne-Baba rolleri Projesi Kapsamında Okulumuz Müdürü Yunus AYDIN Sait İNAN tarafından velilerimize 26/02/2019 tarihinde okulumuz konferans salonunda  "Çocukluk ve Gençlik Döneminde Din Eğitimi" " Ergenlerde Dini Tutum ve davranışlar" konulu seminerler verildi.

Seminerde din eğitiminin okulumuz tarafından verildiğini ve bunun uygulanması noktasında velilerimizin bize destek olması gerektiği bunun en güzel yansımasının dini konularda öğrencilere örnek olunması gerekliliğidir denildi. okul ile işbirliği yapmaları ve verilen eğitimin evde takibinin velilerimiz tarafından yapılması ile ancak davranışa dönüşeceğini vurgulayan Müdürümüz aile ile işbirliğinin önemine  vurgu yaptı. Din eğitiminden yoksun çocukların manevi duygularını başka şeylerle tatmin etme yoluna gittiğini belirterek bazı tehlikelere dikkat çekti.

Katılım sağlayan velilerimize seminer sonunda katılım belgesi takdim edildi. Teşekkür edildi.

28.02.2019 266

23-05-201923-05-201923-05-201923-05-2019