Daire Başkanı İhsan ERKUL ve Müdürlerimiz Okulumuzu Ziyâret Etti

21.04.2022 1181

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü eğitim ortamlarının ve öğrenme süreçlerinin geliştirilmesi Daire Başkanı  İhsan ERKUL, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul TOSUNOĞLU, il Milli Eğitim Müdürlüğü din öğretimi Şube Müdürü Recep CELEP ve ilçe milli eğitim müdürü Şenel Bulut okulumuzu ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgiler aldılar. Daire Başkanı  İhsan Erkul iyilik ekibimizin çalışmalarını yerinde inceleyerek, başarılı çalışmalarımızın devamını diledi. İyilik çalışmasını yürüten öğrencilerimizden bilgiler alan ERKUL, öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizi örnek çalışmalarından dolayı tebrik etti. Eğitim  ortamlarımızı da gezen Erkul, tilavet dersliklerimizde bir Kur'an dersine katılarak öğrencilerimizle sohbet etti.Derslik ortamlarını çok beğendiğini ifade eden daire başkanımıza ve müdürlerimize ziyaretleri ile bizleri onurlandırdıkları için teşekkürler ediyoruz.

21-04-202221-04-202221-04-2022