Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye 3. sü Oldu. Tebrikler

4. İYİLİK OKULU ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Onlar yarıştı iyilik kazandı.
Bulancak anadolu İmam Hatip lisesi Türkiye üçüncüsü...
Tebrikler Pervin Demir hocamıza..
Tebrikler alnı öpülesi gençlerimize..
Deniz Feneri Derneği, ÖNDER-İmam Hatipliler Derneği Derneği ve MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü iş birliğiyle Türkiye'deki tüm imam hatip ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liselerinde başarıyla uygulanan "Anadolu İmam Hatip Liseleri Uygulamalı İyilik Proje Yarışması" ile, Deniz Feneri Derneği ve MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü iş birliği ile özel okullarda ikinci defa gerçekleştirilen "Özel liseler uygulamalı iyilik yarışması" ödül töreni MEB Şura Salonu / Beşevler / Ankara'da gerçekleşti.

Ödül törenine; TBMM Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Emrullah İşler, Ak parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Muammer Yıldız, Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, Önder İmam Hatipliler Derneği Ankara Şube Başkanı Enes Şişman, Ankara-Pursaklar Kaymakamı Mehmet Yıldız, Türk Kızılay Genel Müdürü İbrahim Altan, Özder Genel Başkanı Ahmet Akça, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Tayyip Kahyaoğlu, Ankara İle Milli eğitim Müdürü Turan Akpınar, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ile daire başkanları, bürokratlar, STK temsilcisi, okulların idareci ve öğrencileri, Deniz Feneri Derneği yetkilileri ve davetliler katıldı.

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz törendeki konuşmasında, iyilik okulları projesinin 4 yıldan bu yana uygulandığını ve geleceğe dair umutlarını artıran bir proje olduğunu söyledi. Projeye katkılarından dolayı Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerine teşekkür eden Cengiz, iyilik okulu projesi sayesinde Türkiye'de ve dünyada çeşitli konularda iyilik projeleri ve yardımların yapıldığını belirtti.

TBMM Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Emrullah İşler ise konuşmasında, iyiliğin öneminden bahsetti. İşler; Deniz Feneri Derneği öncülüğünde gerçekleştirilen iyilik okulu projesinin öğrencileri iyiliğe teşvik ettiğini ve bunun önemli olduğunu vurguladı.
Konuşmaların ardından dereceye giren projeler ve okullara ödülleri verildi.
Ödüle layık görülen projelerin isimleri ve okulları şu şekilde belirlenmiştir:

Anadolu İmam Hatip Liseleri
1. Görme Engelliler İçin Dokunsal Eğitim Materyalleri Ve Haritalar- Şehit Fatih Kalu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi /Yunusemre/Manisa
2. Annesinin Kaderini Omuzlayan Miniklere İyilik– Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi/ Sultangazi/ İstanbul
3. İlmek İlmek Destek– Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi/Bulancak/Giresun
4. İyilik Benim Elimde– Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi / Adapazarı / Sakarya

06.10.2019 282

06-10-201906-10-201906-10-201906-10-201906-10-201906-10-201906-10-201906-10-201906-10-201906-10-201906-10-201906-10-201906-10-201906-10-201906-10-201906-10-201906-10-2019