Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden “İLMEK İLMEK DESTEK” Projesi

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden “İLMEK İLMEK DESTEK” Projesi

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri; velilerinin, öğretmenlerinin ve Bulancak halkının desteğini alarak zor şartlarda vatanî görevini yapan askerlerimize atkı, bere, kar maskesi, boyunluk ve eldiven örme kampanyası başlattı.

08.01.2019 328

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yunus Aydın: “Askerlerimiz, sınırda gözlerini kırpmadan bizim için canları pahasına vatanımızı korumak için operasyondalar. Biliyoruz askerlerimizin fedakarlığının bir karşılığı yok. Allah ordumuza güç kuvvet versin. Projeye gönül veren öğrencilerimize, destekleyen öğretmen, veli ve halkımıza teşekkür ediyorum.”  İfadelerini kullandı. 

Proje koordinatörü Pervin DEMİR ise: “Üç aşamalı projenin ilk aşaması, projenin velilere ve halka duyurularak onların desteğinin alınması. İkinci aşama; Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesinde, öğrenci velileri ve katılmak isteyenlerle birlikte örgü atölyesinde buluşup askerlere dualarla atkı, bere vb. örmek. Üçüncü aşama, Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin de  kendi yaptıkları araçlarla atkı, boyunluk örmeleri. Bütün ürünler  bir araya getirildikten sonra öğrencilerimizin yazdığı notlar, mektuplarla askerlerimize ulaştırılmak üzere yola çıkacak.” diye belitti.

4 Ocak -18 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan projeyi duyuran öğrenciler, herkesten  “Seve seve yaparız.”  cevabını aldıklarını belirttiler.

“Cepheye gitmeye hazırız.”

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi proje ekibi öğrencileri ise “Askerlerimizin orda en fazla manevi desteğe ihtiyaçları olduğunu düşündük. Bir yumakla aslında her ilmeği dua ile atılan atkı ve berelerle onlara sevgimizi de iletmeyi hedefledik. Yalnız olmadıklarını hissetmelerini istedik. Bizler de cepheye gitmek için her zaman hazırız.” diye konuştu

08-01-201908-01-201908-01-201908-01-201908-01-201908-01-2019