Askerilerimizden Mektup Var

Askerilerimizden Mektup Var

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin İlmek İlmek destek projesiyle Suriye Sınırındaki askerlerimize ulaştırdığı atkı ve bereler askerlerimize ulaştı. işte sınırdan  bizlere gönderilen teşekkür mektubu...

Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi Giresun/Bulancak

Çok Kıymetli Kardeşlerim

 

            Bin bir zahmet ve uğraşla hazırladığınız bere, atkı, eldiven ve mektupları almış bulunuyoruz. Gönderdiğiniz tüm mektupları El Bab Üs Bölgesinde görevli silah arkadaşlarımla beraber gözlerimiz dolu büyük bir sevinçle ve itinayla okuduk.  Yazmış olduğunuz temenniler ve dualar için ayrıca teşekkür ediyoruz.

            El Bab bölgesinde devletimizin bize vermiş olduğu görevi milletimizin dualarıyla en iyi bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Elbette ki bu görevin beraberinde getirdiği sorumluluklar, özlemler ve hasretler var. Devletimizin geleceği ve teminatı olan siz gençlerin yazmış olduğu bu mektuplar bize bu duyguları bir gün bile olsa unutturmuş ayrıca bize moral vermiştir. El emeği göz nuru hediyelerinizi El Bab üs bölgesinde görevli silah arkadaşlarımıza sizlerin selamlarını ileterek dağıtık hediyelerinizin içerisinde göndermiş olduğunuz mektuplarınızı da büyük bir heyecan ve gururla okuduk devamlı olarak aklımızdasınız.

            Geleceğin sahipleri olarak sizlerin bize verdiği bu güven ülkemizin daha güzel yarınlara kavuşacağı düşüncesini bir kat daha arttırdı. Zorlu çetin muharebe ortamlarında yalnız olmadığımız duygusunu bize yaşattırdığınız için minnettarız.

            Bizler bu farklı coğrafyada görevimizi devletimizin ve milletimizin destekleriyle en iyi şekilde yapıyoruz, sizlerin de gelecekte her ne mesleği yaparsanız yapın başarılı olacağınıza dair kanaatimiz tamdır. Şunu unutmayın ki Gazi Mustafa Kemalin dediği gibi "Muhtaç Olduğunuz Kudret Damarlarınızdaki Asil Kanda Mevcuttur". Sözündeki kararlılığı ve inancı yitirmeyiniz.

            Yazmış olduğunuz mektuplar ve hediyeleriniz için tekrar teşekkür ediyor sizleri yetiştiren ailelerinizi, idarecilerinizi ve öğretmenlerinizi en derin ve kalbi hislerimizle selamlıyor, başarılarınızın devamını diliyoruz. 06/02/2019

                                                                                                                                                        ……………. …………….

…………………… Komutanı

 

10.02.2019 266

10-02-201910-02-201910-02-201910-02-201910-02-201910-02-201910-02-2019