1976 Yılı İHL Kurucu Müdürümüz Hüseyin KARA´yı Ağırlamanın Mutluluğunu Yaşadık

kulumuza kattığı her güzellik için Teşekkürler Hüseyin KARA Müdürümüze

1976 Bulancak İmam Hatip lisesi Kurucu Müdürü Hüseyin KARA.

BİMDER´în davetlisi olarak Trabzonda ilçemize gelen Hüseyin KARA´yı okulumuzda ağırladık. Okulumuz öğrencileriyle konferans salonunda söyleşi gerçekleştiren Hüseyin KARA dinleyenleri o günlere götürdü. Zor şartlar altında eğitim-öğretime başlayan okulumuzla ilgili bilgiler verdi. Okulumuz öğrencileriyle buluşmasının kendisini heyecanlandırdığını ve mutlu ettiğini söyleyen Hüseyin KARA BİMDER´e bu buluşma için hasseten teşekkür etti.

Program sonunda okul Müdürümüz Yunus AYDIN ; Okulumuza kattığı her bir değer için KARA´ya teşekkür ederek plaket takdim etti.

Program sonrası BİMDER salonuna geçerek, ilk dönem öğrencileriyle bir araya gelen KARA ayrı bir mutluluk yaşadı. Hasret giderdi.

Okulumuz İlk dernek Başkanı Nuri GENÇ hocamızla da bir müddet  görüşen KARA akşam üzeri ilçemizden ayrıldı.

21.03.2018 222